tetszik

2010. július 30., péntek

Kocsonyázott csirkesaláta

-Kicsontozunk egy sült csirkét, és ujjnyi csíkokra vágjuk.
 Összekeverjük 20 deka kész franciasalátával, egy negyed kiló. levétől leszűrt konzerv borsóval. és egy-két meghámozott, kockákra vágott almával.
-Simára keverünk egy kis tubusnyi majonézt két deci tejföllel. egy kiskanál mustárral, kiskanál porcukorral. és belecsurgatunk egy púpos evőkanálnyi, kevés vízben feloldott. átszűrt zselatint.
-Mielőtt megdermed összekeverjük a csirkével, és kivizezett őzgerinc formába öntjük.
- hűtőszekrényben - 2-3 óráig állni hagyjuk, majd a formát egy pillanatra meleg vízbe mártva, tálra borítjuk a csirkesalátát.

Nincsenek megjegyzések:

Címkék

Népszerű bejegyzések

Rendszeres olvasók