tetszik

2010. szeptember 12., vasárnap

Rakott karaj

Hozzávalók:

-1  kg  karaj
-6  tojás
-3  zsemle
-só,bors,kömény
-petrezselyemzöld
-25  dkg  csirkemáj
-25  dkg  apróra  vágott gomba
-20  dkg reszelt  sajt

Elkészítése:

-3  tojást  megfőzünk,  és  apróra  vágunk
-hozzá  adjuk a  beáztatott és  kinyomkodott zsemléket
-3  nyers  tojást,  a  fűszereket,   apróra  vágott petrezselymet
-kevés  olajon  megdinsztelt apróra  vágott májat és  gombát  is  belekeverjük

-Tepsibe  tesszük  a  a  sóval,  borssal fűszerezett,  és  mindkét  oldalán  hirtelen megpirított  karajszeleteket
-erre  kerül a   töltelék, megint  hús  és a  tetejére  a  reszelt  sajt.
-Sütőben  alufóliával  letakarva  sütjük.
-Hidegen  és  melegen is  finom

Nincsenek megjegyzések:

Címkék

Népszerű bejegyzések

Rendszeres olvasók