tetszik

2010. november 7., vasárnap

Chokító

-25  dkg margarin
-25  dkg porcukor
-3 cs  vaníliás cukor
-3  evőkanál kakó
1 evőkanál zselatin
2 zacskó/18 dkg/ tejpor
fél doboz karamellás  rizspehely

-A margarint a  porcukorral,vaníliás  cukorral, és kakaóval összefőzzük
-hozzáadjuk a felolvadt/előzőleg 1 dc  langyos  vízben  megmártott zselatint/
-együtt még két  percig főzzük.
Jól  lehűtjük és  csak  ezután  adjuk  hozzá a masszához a  tejport és rizspelyhet.
Két őzgerinc  formát folpackkal kibélelünk és beletesszük a kész  masszát.
Hűtőben 1-2  órát hűtjük

Nincsenek megjegyzések:

Címkék

Népszerű bejegyzések

Rendszeres olvasók