tetszik

2010. november 7., vasárnap

Variációk réteges húsra.

1/.Kaliforniai csirke:

Hozzávalók:
-csirke mell
-bacon  szalonna
-sajt
-tejföl
-piros és zöld paprika

Elkészítés:
-A csirke mellett sóval  ,borssal  ízesítsd
-Tűzálló tálra egy sor csirkemell, rá karikára vágott piros színű paprika
-erre  egy sor bacon  kerül
-következő sor reszelt sajt
-ismét csirke
-zöld színű  karikára vágott paprika
-bacon és sajt
-az egészet tejföllel locsold meg és alufóliával lefedve süsd
Kb.30-40 percig



2/.Gombás pulykamell:

Hozzávalók:

-pulykamell
-szalonna
-gomba
-sajt
-tejszín

Elkészítés:



-Egy sor ízlés szerint sóval  borssal  fűszerezett pulykamellet egy tűzálló tál aljára teszel
-erre kerül egy sor reszelt  sajt
-egy sor szalonna
-egy  sor sajt
-egy  sor  kevés  vöröshagymán  dinsztelt gomba
-ismét sajt
-majd tejszínnel öntsd nyakon az  egészet és  süsd meg .

Nincsenek megjegyzések:

Címkék

Népszerű bejegyzések

Rendszeres olvasók