tetszik

2011. augusztus 10., szerda

Csirkecomb mustármártásban

Hozzávalók:

8 csirkecomb vagy mell
1 ek. mustár
2 ek. reszelt vöröshagyma
3 ek. olaj
1 dl. fehérbor


Elkészítés:

A csirkedarabok bőrét levesszük és a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk. Az alufóliát 1 kanál olajjal kenjük meg, szorosan egymás mellé tesszük a húsokat és kenjük meg őket a következő mártással: A mustárt összekeverem a hagymával, 2 kanál olajjal, a borral és a sóval.
 A megkent csirkét a fóliába csomagoljuk és a sütőben sütőlemezre fektetve a hús nagyságától függően 30-40 percig sütjük.
Mire a csirke megsül a hús már teljesen magába szívja a mártást és semmi nyoma nem marad, hogy mitől ilyen zamatos.

Nincsenek megjegyzések:

Címkék

Blogarchívum

Népszerű bejegyzések

Rendszeres olvasók