tetszik

2011. augusztus 10., szerda

Franciás csirkeragu

Hozzávalók:

 60 dkg csirkehús filé
 2 szál sárgarépa
 2 szál petrezselyem
 1 zeller
10 dkg kelbimbó
1 vöröshagyma
1 paprika
 12 szem zöldbors
1 erőleveskocka
2 dl tejföl
1 ek liszt  
1 ek mustár

Elkészítés:

  A répákat karikára vágjuk, a zellert és a hagymát nagyjából ugyanakkora kockákra, a húst is kockázzuk.
 A répákat, zellert, kelbimbót, hagymát, paprikát a hússal és a borssal együtt lábasba tesszük és annyi vizet öntünk rá, ami éppen ellepi.
 Hozzáadjuk a leveskockát és felforraljuk, majd lassú tűzön nem túl puhára főzzük.  
A liszttel kevert tejföllel behabarjuk, mustárral ízesítjük, összeforraljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Címkék

Blogarchívum

Népszerű bejegyzések

Rendszeres olvasók