tetszik

2011. augusztus 10., szerda

Sajtos csirke jénaiban ...

Hozzávalók:

4 db csirkecomb kettévágva

2-3 nagyobb fej vöröshagyma
20 dkg trappista sajt
 2 pohár tejföl
só, bors,
 pirospaprika
 liszt
vaj

Elkészítés:

A lisztet Összekeverjük ízlés szerinti borssal és paprikával, majd ebbe beleforgatjuk a besózott csirkecombokat.
A húsokat vajjal kikent jénaiba tesszük.
 Ezt teljesen lefedem a felkarikázott vöröshagymával, amit megszórunk sóval. Végül az egészet leöntjük tejföllel,és bőven rászórom reszelt sajttal.
 Sütőbe fektetjük, és kb. egy órán át fóliával betakarva pároljuk, majd azt eltávolítva az egészet szép pirosra sütjük

Nincsenek megjegyzések:

Címkék

Blogarchívum

Népszerű bejegyzések

Rendszeres olvasók