tetszik

2011. augusztus 10., szerda

Virslis-hentestokány


Hozzávalók:

4 pár virsli

 1 fej vöröshagyma vegeta,
majoranna,
 szerecsendió,
 bazsalikom,
kakukkfű
 1 pohár tejföl
3 dl víz
 1 ek liszt
 4-5 db csemege uborka.

 
Elkészítés:


A vöröshagymát jó apróra felkockázzuk és pici olajon megfonnyasztjuk

A virslit lekarikázuk és hozzá keverjük
Fűszerezzük és felöntjük a vízzel, majd puhára főzzük.
A tejfölt simára kell keverni a liszttel és behabarni vele a virslit.
 Az uborkát csíkokra vágni és bele tenni, majd jól kiforralni.
 Penne tésztával,vagy rizssel lehet tálalni.

Nincsenek megjegyzések:

Címkék

Blogarchívum

Népszerű bejegyzések

Rendszeres olvasók