tetszik

2011. november 19., szombat

Sajttal töltött csirkemell

Hozzávalók:

csirkemell 
Pannónia sajt
vaj
liszt
tojás  
zsemlemorzsa  
olaj
só, szerecsendió

Elkészítése:


 A kicsontozott csirkemellről a bőrt eltávolítjuk.

Vékony pengéjű késsel a hús közepébe beleszúrunk és akkora üreget vágunk benne, hogy tölthető legyen.
A sajtot lereszeljük és összegyúrjuk a vajjal.

Sóval és reszelt szerecsendióval fűszerezzük.
A sajtos tölteléket elosztjuk négy egyenlő részre és a csirkemelleket ezzel betöltjük.

A nyílást hústűvel vagy fogvájóval betűzzük.

A hússzeleteket megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába bundázzuk.

Bő, forró olajban megsütjük.

Vajas zöldborsóval, rizibizivel vagy burgonyapürével tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Címkék

Népszerű bejegyzések

Rendszeres olvasók